Montem Vendégház

A Montem Vendégház Magyarország legmagasabban fekvő településén, Mátraszentistvánon található. Csend, béke, nyugalom a Síparkkal szemben. Igényes belső, egyedi bútorok.
Elmenekülnél egy picit a világ zaja elől? Irány a Montem Vendégház! A szálláshely Magyarország legmagasabban fekvő településén, a Felső-Mátra természetvédelmi területén található, igazi hegyi hangulatot nyújtva mindazoknak, akik teljes kikapcsolódásra vágynak. A 2016-ban elkészült vendégház kívül és belül is magában hordozza a hegyi hangulatot.
A Montem Vendégház hét felsőkategóriás szobával rendelkezik, amelyek kivétel nélkül teljes panorámát biztosítanak a Mátra hegyvonulataira.
 
 
A céljuk az volt, hogy minimális ökológiai lábnyomot hagyó házat építsenek. Éves viszonylatban a meleg víz 80%-át napkollektorok állítják elő, a fennmaradó 20%-ot egy vízteres kandalló biztosítja. A szobák fűtését a vendégek által szabályozható, újgenerációs elektromos radiátorok biztosítják. A ház energiaszükségletét napelemek termelik meg, a mellékhelyiségeket esővízzel öblítik, minden csap víztakarékos, a fényforrások LED technológiával működnek.
 
 
Infra-, és finn szauna várja a pihenésre vágyó vendégeket. Valamint egy különleges élmény télen is a melegvizes fürdődézsájukban lazító, pihentető perceket eltölteni, teljes összhangban a természettel.
 
 
Ételeik között egyaránt megtalálhatók a hagyományos táji és egyéb különlegességek is, minőségi borok, melyeket családias, meghitt környezetben személyre szólóan készítenek el számunkra.
 
További infók: http://www.montem.hu

Galéria:

Fotó: Montem Vendégház

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Az Alszeri Rönk Vendégház az Őrségben, Őriszentpéter alszeri részén található egyedi és különleges vendégház, amely kizárólag kézi ácsmunkával készült, 30-40 centiméter átmérőjű őrségi erdei fenyőből.

A Modern és Vintage tóparti szálláson exlúzív környezetben és egyben családias légkörben tölthetjük a mindennapjainkat. A Tópart Cottage Gyömrőben minden adott a gondtalan időtöltéshez: csend, nyugalom, zöldellő fák, friss levegő.