Kabinka Mátra – Szerelemprojekt Mátrakeresztesen

A mesebeli környezetben elhelyezkedő házikóban kiszakadhatunk a hétköznapokból. Az ott töltött napok feltöltenek energiával, új gondolatokat ébresztenek bennünk.

A Kabinkában megélhetjük a bűntudat nélküli lassú reggeleket és felfedezhetjük az erdő szépségeit. Pár napra hátrahagyhatjuk a város zaját, a rohanást, a stresszt.

A Kabinka tökéletesen átadja a tulajdonos célját, ami az, hogy megmutassa és megoszthassa utazásai eredményét, hogy új dolgoknak is teret engedjünk az életünkben. Számára a Kabinka új minőség az életben, ami az üzlet és a belső út találkozása. A hely a belső kiegyensúlyozottság érzetét árasztja, amit rögtön érzünk is, ahogyan megérkezünk a Kabinkába.

Kabinka

Fotó: Kabinka Mátra weboldala

A házikó megálmodásához megható kis történet fűződik. A tulajdonosnak sok akadállyal kellett szembenéznie, azonban a kemény munka meghozta gyümölcsét, ugyanis megalakult ez az álomszép hely.

A pihenést a 2019-es Felső-magyarországi Kékfrankos-Cabernet Franc és a 2020-as Mátrai Sauvignon Blanc még édesebbé teszi. Kérhetjük a szállásfoglaláskor is és helyben is a rendelkezésünkre állnak.

A Kabinkában töltött pihenéshez reggeliző kosarat is rendelhetünk a még kellemesebb élményért. A kosár a magyar termelők és manufaktúrák különleges ízvilágát hozza el számunkra, mely elérhető hagyományos és gluténmentes kivitelben is.

Kabinka

Fotó: Kabinka Mátra weboldala

A természetben töltött idő egyenlő a maximális feltöltődéssel. Az aktív pihenést kedvelők kétféle díjmentes Kabinka túra közül választhatnak, amelyekhez részletes túraleírást találnak a kisházban.  

Minimum két éjszakára foglalhatunk és ajándékutalványok keretein belül kedveskedhetünk szeretteinknek, barátainknak.

 
További infók: https://kabinka.hu/
 

Galéria:

Fotó: Kabinka Mátra Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Duna TwinHouse

A dömösi Duna TwinHouse kétszeres jellege nem csak a nevében és a kialakításában érvényesül. Egyszerre biztosítja hegyek és víz (a Pilis és a Duna) közelségét, a vidéki idillt és a nagyvárosi kényelmet.

A közel keleti, 1001 éjszaka hangulatvilágát megelevenítő szálloda, wellness oázisával, 65 szobájával, és számtalan tematikus, grátisz programjával varázsolja el vendégeit.