Honey Budapest

A Honey Budapest maga a reggelizés mézédes élménye. Budapest belvárosában ezt átélhetjük. A kedvenc reggeli ételeinket egész nap megtaláljuk a Honey-ban, és akár elvitelre is kérhetjük.

A Honey Budapest egy olyan stílusos és minőségi reggeliző hely, amely délelőtt fenséges brunch fogásokkal, délutánonként pedig különleges italokkal koronázza meg a napunkat. Az egyik leghangulatosabb budapesti étkezde egy szerelemprojekt a tulajdonosok számára, s ezt az érzést adják át minden vendégüknek.

Fotó: Honey Budapest Facebook oldala

A hangulatos enteriör kialakítása, a széles kínálat, a kedves és segítőkész személyzet egy olyan egyedi, hangulatos brunch bár összességét adja, ahová élmény betérni.

Édes és sós reggeli fogásokat, tojásos ételeket, péksüteményeket, szendvicseket és desszerteket kóstolhatunk minden nap a Sas utcában. Mézkülönlegességek, nasik, kávék és koktélok széles választékából is válogathatunk.

Fotó: Honey Budapest Facebook oldala

A Forró csokoládé szuflé, az Eggs Floriente, az Avocado toast és a töltött bundáskenyér is hatalmas kedvencnek számít a vendégek körében.

A Honey Budapestben a vegán vendégekre is odafigyeléssel vannak többek között a  fennséges desszertjeikkel. A vegán fagylalt és az erdei gyümölcs ragu desszerttel, valamint reggelivel is készülnek, mégpedig az egyedi shakssoukájukkal.

Akár egyedül, akár a barátokkal a reggeli elfogyasztására, közös beszélgetésekre, italozgatásra a hét bármelyik napján van lehetőség. Asztalt is foglalhatunk, s a személyzethez bármilyen kéréssel fordulhatunk.

További infók: https://honeybudapest.hu 

Galéria:

Fotó: Honey Budapest Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Bestia

Hatalmas steak választék, kézműves sörök, organikus borok mindez a Bazilika tövében. Lenyűgöző atmoszféra és enteriőr, pazar menü, kiváló bárral kombinálva. Ez vár rád a Szent István-téren található Bestiában.

Kapca Kávézó és Bisztró Szeged

A Kapca Kávézó és Bisztró neve szinte már egyet jelent az ízletes hamburgerrel, kávéval és csapolt sörrel. A gondosan válogatott, alapvetően hazai alapanyagokból készült finomságokat nyáron a hangulatos kerthelyiségben fogyaszthatjuk. A 2013-ban megnyílt Kapca a szegediek kedvenc találkahelye!