Homoki Lodge

A Homoki Lodge egy régi paraszti épületegyüttes, melyet egy minden igényt kielégítő boutique hotellé alakítottak át. Dél-magyarországi puszta egyik eldugott pontján, Ruzsától 7 km-re várja vendégeit.
A Homoki Lodge Budapesttől délre, a magyar Alföld peremén, a Duna és a Tisza által határolt alacsony fekvésű homokos medencében helyezkedik el. Elszórtan elhelyezkedő tanyás települések keverednek hűs erdőkkel, lápos rétekkel, gyümölcs ültetvényekkel. A füves pusztán az ég a földet éri. Ez az otthona számos vadon élő állatnak, madárnak, és ritka növényfajnak. Nem véletlen, hogy a szállás a párok egyik kedvence szokott lenni.
 
 
A szálláshely jurtákat kínál saját pezsgőfürdővel, hagyományos stílusú szobákkal és fagerendákkal. A szálláshoz fürdőköpennyel, papuccsal és ingyenes piperecikkekkel ellátott, saját fürdőszoba is tartozik.
A Homoki Lodge 4 napraforgós besorolású, 4 patkós lovas minősítéssel rendelkezik, és regisztrált tagja a Falusi Vendégasztal szolgáltatóinak.
 
 

Ingyenes vezetékes és vezeték nélküli internet minden szobában és a közös helyiségekben is biztosított. A nagy kert természetes sétautakkal, fedett terasszal, állattenyésztéssel és szabadtéri medencével várja vendégeit. Felár ellenében masszázs- és szépségápolási kezelések is igényelhetők.
A szálláshelyet körülvevő pusztán vezetett lovastúrákat is szerveznek.

 

 
A hagyományos éttermüket a Dining Guide 2019 díjjal kitüntetett séfje vezeti. Az étteremben magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.
 

Galéria:

Fotó: Homoki Lodge

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Páskom Cottage

Élvezd a vidéki csend és luxus nyugalmát a Páskom Cottage-ben! A gyönyörű szálláshely étteremmel, szabadtéri medencével és kerttel várja vendégeit Lajoskomáromban.

A budapesti luxuszálloda az eleganciát, a luxust és a minőségi kiszolgálást nyújtja a Dunára és a festői budai látképre nyíló panorámával. A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest ultramodern környezettel, magas fokú kényelemmel, lélegzetelállító kilátással és ötcsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit.